Loading...

Gastenboek

Enkele leuke reacties uit ons (papieren) gastenboek.

Ook een reactie in ons gastenboek plaatsen? Stuur ons een email met uw bevindingen en wij plaatsen het in dit online gastenboek.

Een kort bezoek maar wel heel gastvrij.
Vanmorgen 7.15 uur, een heerlijk ontbijt, ik kan er weer tegen.
Brrr, even wennen aan de kou, het is 3 graden buiten!
Tot de volgende keer!
Liefs, Ans v.d. Stelt
Ans v.d. Stelt, Gouda - 30-10-2019
Na een workshop in Stompetoren gearriveerd in SintPancras.
Een hartelijk ontvangst door Sita.
Na onze kamers geïnspecteerd te hebben zijn we in een gastvrije huiskamer ontvangen. De nachtrust was in een rustige omgeving, de slaapkamers voorzien van goede bedden.
Na een goed ontbijt voorzien van alle goeds wat een ontbijt moet hebben zijn we huiswaarts gegaan,
Hartelijke groet, de drie broers , J.J.N.
Familie Bol, Poeldijk - 20-10-2019
Het was als vanouds weer heerlijk om bij jullie te logeren.
Vooral een heel mooie kamer om te bivakkeren.
Het eten was prima, dus wat zouden we meer willen wensen.
Hopelijk graag nog eens, tot de volgende keer.
H.gr. Elly en Teus
De Besten, Zuid-Holland - 27-09-2019
Prachtige stolp met zeer authentiek karakter.
De zelfgemaakte jam en de vers geplukte munt voor de thee waren heerlijk.
Vr.gr. Joost en Patricia
Joost Leenarts, Den Haag - 01-09-2019
We komen graag terug!
Goeie lokatie, lekker gezond ontbijt
en steeds vriendelijk onthaal!
Vr.gr. fam. Dieuckx- Lambrechts
Dieuckx-Lambrechts, Meien, voorstad Brussel - 18-08-2019
Bedankt voor de goede zorgen, heerlijke rust, dit is thuis komen.
Vr.gr. Dirk De Potter
De Potter, Zwalmen. België - 09-08-2019
Het was heerlijk om bij jullie te zijn. Een warm welkom, zowel buiten ( tuin ) als binnen. Aan alles is gedacht, zo verzorgd ziet het eruit. We hebben heerlijk geslapen. Genoten van het uitstapje naar Opmeer.
‘s Avonds gezellig even nagepraat met Sita!!
Hartelijk dank voor het mogen verblijven bij jullie!
Arie en Annie, Dalfsen - 06-08-2019
Beste fam. Wagenaar,
Zeer hartelijk. Alles voortreffelijk.
Dit alles onder de schaduw van de Schoorlse duinen op een authentiek
plekje te midden van de randstad.
Vr.gr. Gonnie en Rudi Zwiers
Bonnie en Rudi Zwier, Peize - 04-08-2019
Beste fam. Wagenaar,
Bedankt voor het gastvrije ontvangst dat we hebben genoten!
Het ontbijt was lekker, en wie weet zien we elkaar nogmaals.
Vr.gr. René- Marian en Mona Metz
Metz, Amerongen - 28-07-2019
To Sita and Jack,
Thank you so much for your kindness and thoughtfulness during our
stay with you.
We really appreciated your help with making sure we card all cycle to see on a very hot day! Also for accomedating our dietary needs!
And our lack of Dutch . Fantastic bed and breakfast.
Elisabeth,William,Jake, Esme and Roan Dawson
Dawson, Sussex - 25-07-2019
Voor de tweede keer heb ik hier gelogeerd. Ook nu was het weer prettig.
Rustig en genoten van de omgeving.
Sita en Jac weer bedankt voor de gastvrijheid.
Vr.gr. Ria
Smit, Den Bosch - 14-07-2019
Lieve familie Wagenaar,
We hebben weer genoten van ons verblijf bij Vroonlande.
Het prachtige weer, lekker uitslapen, een heerlijk ontbijt iedere ochtend zullen we niet snel vergeten.
Bedankt voor de heerlijke zelfgemaakte jam.
Iedere ochtend was weer een klein feestje.
Met uw gastvrijheid voelde we ons helemaal thuis!
Tot volgende keer, H.gr. Zach & Loes
Riggins, Tennessee , USA - 03-07-2019
Hartelijk dank voor de gastvrijheid! Jullie hebben een prachtig huis en tuin.
Het was voor ons erg relaxt om hier te overnachten terwijl het te bezoeken feestje in de buurt was.
Bedankt voor de goede zorgen, een adres om te onthouden.
Ian en Thera
Uijterlinden, Nederland - 30-06-2019
Wederom enorm genoten van ons verblijf in jullie heerlijke B&B. Dit jaar zat het weer mee. We hebben fijn buiten kunnen zitten in de tuin, en daarvan genieten. De kamer is prima .
Bedankt voor alles, Sita
Gon en Wim, Blerick - 22-06-2019
Lieve familie,
Heel erg bedankt voor de mooie dagen en het lekkere ontbijt.
Tot ziens, Hilda en Ellen
Fam.Kaas, Vroomshoop - 13-06-2019
Bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen, zeker tot een
volgende keer.
Dankjewel Nico
Ruijgrok, Kruisland - 07-06-2019
Thank you for the warm welcoming and stay. I enjoyed my time and meeting you and Jack. Fore me, this little adventure in Sint Pancras will always have a special place in my heart and it will bring me fond memories of the
Netherlands.
Thank you Sita and Jack! -Daniël
Coivu, Boekarest - 06-06-2019
Op bezoek bij vrienden hebben wij bij bbvroonlande overnacht.Het was heerlijk om hier bij jullie te zijn. De rust, de gastvrijheid en het gezellige praatje zorgde ervoor dat wij hebben genoten van ons verblijf.
Wie weet... tot ziens!
Jantine, Jaap en Hannie
Heijkoop, Ridderkerk - 03-06-2019
Voor het eerst kennis gemaakt met B&B. We hebben echt vakantiegevoel
voor een nachtje. Heerlijk geslapen , lekker bed, lekkere douche, en een
fantastisch ontbijt. Goed verzorgd, en alles keurig netjes en schoon.
En een gezellige, opgewekte gastvrouw.
We zijn niets tekort gekomen.
H.gr. Hans en Greet
Rozing, Hoorn - 31-05-2019
Ne een gezellige familiereünie zijn we hier in jullie B&B heerlijk ontvangen.
Helaas maar voor 1. nachtje maar prima bevallen.
Vandaag weer huiswaarts richting Brabant!
Dank voor het uitgebreide, verzorgde ontbijt en wie weet tot ziens!!!
H.gr. Héléne Corssmit
Héléne Corssmit, Brabant - 26-05-2019
Prima verzorgd, heel tevreden, bedankt voor de goede zorgen

Frans en Jeanne
Fam. Smit, Texel - 26-05-2019
Hele fijne dagen heb ik in de Vroonlande gehad.
Dit is zeker een plek om nog eens terug te komen en met mooi weer in de
tuin te lezen of te schrijven.
H.gr. Ria Smit
Ria Smit, s’Hertogenbosch - 24-05-2019
Thank you kindly for the hospitality. It was a pleasure meeting you .
Your wonderful place, those we have enjoyed.
All the best, Georgina
Georgina, Boekarest Roemenié - 19-05-2019
Na een te lange tijd weer overnacht bij Sita en Jack
Was vanouds weer gezellig en goed.
Tot een volgende keer.
Wiel Mennen
Mennen, Hunsel - 02-05-2019
Wat hebben we weer lekker geslapen bij jullie.
een heerlijk ontbijt met mooie kleuren!
Het was toch ook een feestelijke gelegenheid - de Destree reünie -
Hartelijk dank en tot de volgende keer!
Joke,Aat uit Best en Céline &Arnand uit Frankrijk
Joke Destree, Best - 01-05-2019